Voordelen

Tijdsbesparend
De reparatie kan meestal op 1 dag volledig worden uitgevoerd zodat u nooit lang uw wagen moet missen. Veelal kan het voertuig zelfs hersteld worden terwijl u wacht.

Milieuvriendelijk
De producten die bij een traditionele herstelling gebruikt worden zijn uitermate vervuilend. Dit staat in schril contrast met onze reparatiemethode die geen enkel schadelijk gevolg heeft voor het milieu.

Kwaliteit
Dankzij onze herstellingstechniek behoudt uw wagen de originele fabriekslak en onderdelen. Er bestaat dan ook geen risico op roestvorming! Omdat er geen spuitwerk nodig is, zijn er nooit problemen met kleurverschil, stofdeeltjes, aftekeningen en krassen van plamuren en grondverven.
Kortom, de inruilwaarde wordt niet negatief beïnvloed door de herstelling.

Kostenbesparend
De herstellingsduur is niet alleen veel korter, er moeten bovendien geen dure producten meer aangekocht worden zoals autolak, thinners en primers. Alle onderdelen van het voertuig blijven bruikbaar zodat er ook geen sierlijsten, emblemen of strips verwijderd of vervangen worden. Prijsverschillen met traditioneel schadeherstel tot 50 % behoren dan ook niet tot de uitzonderingen.

Dent Repair bvba
KMO Zone Beverpark
Gentseweg 309 B4
9120 Beveren-Waas
BTW BE 0806.489.375

GSM: +32 (0) 476 525 524